Få hjælp til at skabe kvalitets design, der imødekommer dine behov

Lasermaskine i brug

Mere end 20 års erfaring

Design

Stormcut har mere end 20 års erfaring med rådgivning vedrørende b.l.a. laserskæring, lasergravering, POS Displays, personaliserede designs og stor viden om de mange forskellige materialer.

Vi hjælper og finder løsninger for den specifikke vare sammen med vores samarbejdsparter og designer både små og store projekter.

Nyttig info

Design – en vigtig brand faktor

design af interiør

Hvorfor er design vigtigt?

Design er en af de vigtigste faktorer, når man opbygger et brand, og hvis ikke man som virksomhed lægger tid, kræfter og endda penge i sit design kan det i værste tilfælde resultere i en mislykket forretning.

Designet på dit produkt eller brand er med til at adskille dig fra dine konkurrenter og det hjælper dig med skabe en god følelse hos kunderne.

Forskning har vist at i sidste ende er designet det, som kan få folk til at tro, at din virksomhed og dit produkt faktisk fungerer bedre end konkurrentens. Det skyldes at forbrugere, der finder et produkt attraktivt, er meget mere tilbøjelige til at overse eller tilgive de fejl, der måtte være til stede fordi smukke ting, får folk til at føle sig godt tilpas. Forklaringen er, at vi bliver afslappede af at se på smukke ting, og det gør vores hjerner er mere fleksible og mere tilbøjelige til at finde måder at løse evt. problemer.

Vi er derfor generelt mere tolerante over for problemer med ting, som vi finder attraktive.

Ny inspiration

Er det ikke Design
du har brug for?

Tryk på knappen og find ny inspiration i én af Stormcut’s andre services

Vi kan hjælpe dig med dit design

Hos StormCut.dk hjælper vi kunderne med deres design.

Det kan være ved at hjælpe til med at lave en prototype af en produkt I ønsker at afprøve, eller det kan være ved at hjælpe jer med at få nye eller eksisterende produkter ud over rampen på nye måder med fx skiltning og produkt displays.

Det kan også være ved at skabe nye måder og former at præsentere jeres logo på. Oftest er det kun fantasien der sætter grænser for hvad der lade sig gøre, både med hensyn til kreative løsninger og med hensyn til valg af materialer.   

arbejdstegning af stormcut design

designproces hos stormcut

Design – Hvad er det?

Generelt handler design processen om at forestille sig og planlægge skabelsen af objekter, interaktive systemer, bygninger, køretøjer m.m. Processen er brugercentreret – det vil sige brugerne er kernen i designtænkningsmetoden. Det handler om at skabe løsninger for mennesker – fysiske genstande eller mere abstrakte systemer til at løse et behov eller et problem.  

En almindelig misforståelse omkring design er at design udelukkende handler om at gøre tingene smukke bare for skønhedens skyld. Design handler imidlertid ikke kun om æstetik eller om at tilføje ornamenter til et element. Først og fremmest handler det om at gøre brugerens interaktion med miljøet mere naturligt og komplet. 

Design processen tager elementer fra både kunstens og videnskabens verden. Hvor kunst handler om at skabe noget, der udtrykker forfatterens vision, ideer og følelser, så kan designeren udtrykke følelser og efterlade indtryk gennem sit arbejde, selvom det ikke er arbejdets primære mål. På den måde tager designeren det skabende aspekt fra kunsten, mens han eller hun på den anden side tager det problemløsningsaspektet fra videnskaben. Det er primært til for at imødekomme et bestemt behov.

“Design er ikke bare, hvad det ser ud og føles som. Design er sådan, det fungerer.” 

Steve Jobs

Step-by-step Service Guide

Fra ide til kreativt design
Bestil hos Stormcut i 5 nemme steps

Kontakt os

Ring eller mail til os

Du kan ringe direkte eller sende en mail til os. Fortæl om dit projekt

pil i stormcut proces

Design rådgivning

Planlægning af dit design

Vi rådgiver jer og sammen planlægger projektet

pil i stormcut proces

Fremstilling

Din ide bliver til virkelighed

Dit design, produkt eller prototype
fremstilles på vores lasergraverings
maskine

pil i stormcut proces

Levering

Klar til at blive leveret

Dit design, produkt eller prototype
er klar til afhentning eller levering

pil i stormcut proces

Retur-loop

Aflever brugte materialer

Vi hjælper dig med at have tanke
på miljøet, ved at gamle produkter
indgår i vores Retur-loop program

FAQ

Læs her spørgsmål og svar om Design

Spørgsmål

Svar

Spørgsmål

svar

Vi hjælper dig videre med dit design

Vi står klar med 20 års erfaring med professionel rådgivning, den nyeste teknologi og kvalitets materialer. Fortæl om dit projekt til Stormcut

Få et opkald fra Vitor Brito

Vitor Brito ejer og laserskære hos Stormcut