Om os

Kreativitet, grundighed og masser af erfaring

Vi har en drøm om, at bruge vores kreativitet, erfaring og masser af gå-på-mod til at skabe nye banebrydende produkter og løsninger, som ikke blot løser de udfordringer som vores kunder har, men som samtidig tænker bæredygtighed, cirkulær økonomi og klog affaldssortering ind.

Vi tænker ud af boksen

Vi melder os derfor klar til at tænke ud af boksen og skabe kreative løsninger med nye typer af materialer i nye kombinationer og på helt nye måder. Ingen forespørgsler er derfor for krævende, mærkelige eller umulige, og vi vil med nysgerrighed, dygtighed og erfaring søge at finde de rigtige løsninger til enhver given opgave.

Vi vil SÅ gerne høre om dit projekt!

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med gode løsninger inden for displays, produkt branding, awards og meget mere.

Vi arbejder med laserskæring og indgravering i akryl, kork, træ, læder, metal, glas og meget mere.

Kontakt os allerede i dag

  • Nyeste teknologi
  • Kreativ sparring
  • Fleksibelt set up
  • Dansk produktion
  • Omtanke for miljøet

Stor erfaring med idéudvikling og rådgivning

Stormcuts designer og rådgiver har i mere end 20 år beskæftiget sig med de nyeste CO2-laserteknologier og rådgivning af projekter.

Vi har haft kreativ sparring med flere forskellige samarbejdspartnere, deres ideudvikling og produktfremstilling.

Derfor har vi indgående erfaring med mange typer af materialer, kunder og muligheder.

Vi har arbejdet med hundredevis af projekter fra idé til færdigt produkt og har stor erfaring med selve udførelsen af projekterne.

Ekspertise og specialiseret viden

Hos Stormcut tilbyder vi derfor vores ekspertise, specialiserede viden og rådgivning inden for kreative og innovative løsninger.
Alt med fleksible set ups, dansk produceret og selvfølgelig med omtanke for miljøet.

Vi finder løsninger

Vores maskiner kan skære op til 1600 mm x 1000 mm i én enkelt omgang. Har du et projekt med større behov end det, så kontakt os, og så finder vi en løsning til dit specifikke design.