Bæredygtighed

Med omtanke for miljø og bæredygtighed

Bæredygtighed hos Stormcut er; at tage udfordringen op og finde bæredygtige materialer og løsninger. Det hjælper vores kunder, samarbejdsparter og os med omtanken for miljø og klima.

Det er både en spændende måde, at arbejde på og samtidig giver det bare super god mening. Vi gør alle sammen, hvad vi kan for at passe på vores natur, på omverden og på hinanden.

Har du selv materialer?

Tænker du også på miljøet og omkostningerne. Så har du måske selv materialer, du vil bruge til en prototype eller et andet projekt.
Hos Stormcut laver vi samarbejde med kunstnere og designere, der har har samme værdier om bæredygtighed som os og vi vil meget gerne høre om jeres projekt og rådgive om hvordan vi sammen får udnyttet jeres materialer optimalt.

Endvidere har vi også vores Greencast® materialer der sikre 100% genbrugsakryl. Læs mere om Greencast® i næste afsnit.

Har du et projekt du gerne vil have en
bæredygtig løsning på?

Vi kan hjælpe dig med rådgivning og innovative materialer
og sammen finder vi den bedste bæredygtige løsning på jeres projekt

Genbrugs-loop

Hos Stormcut støtter vi FNs udviklingsmål 12: “Ansvarligt forbrug og produktion”, som er et at de 17 mål for bæredygtig udvikling.

Forskellige materialer har bæredygtige forskelle

Vi arbejder meget gerne i bl.a. træ, kork, bambus, karton og selvfølgelig 100% genbrugs akryl og rådgiver om materialerne og egenskaberne, så du kan få et gennemarbejdet, helt fantastisk og bæredygtigt produkt.

Bæredygtigt leverandørsamarbejde

På akryl siden har vi, med vores leverandør, indgået et bæredygtigt samarbejde, som betyder, at vi sender alle akryl resterne fra vores produktion tilbage til akrylproducenten, så resterne kan indgå i produktionen af ny akryl – 100% genbrugs akryl.

Greencast®

Hos Stormcut har du muligheden at vælge Greencast® akryl.

En akryl der har samme egenskaber, som den akryl vi kender. Der kommer stadig flere smukke farver frem inden for denne bæredygtige løsning.

Vi ønsker at inspirere vores designere, kunstnere og samarbejdspartnere til at udvikle produkter med omtanke for miljøet og derfor designe og bygge bæredygtigt. Vi har Greencast® i vores sortiment da vi gerne, sammen med jer, vil have muligheden for at gøre vores industri mere socialt bevidst.

Less New = Less CO2

Hjælp os med bæredygtigheden

Fra brugt til nyt

Vi tager meget gerne imod jeres gamle akryl produkter, som I enten ikke kan bruge længere eller som har udtjent sin værnepligt. For helt udtjente er de jo pludselig ikke alligevel, idet de via vores genbrugs-loop kan bruges igen til ny akryl og nye produkter.

Se det synes vi er verdens bedste ide, og det gør os faktisk glade helt indeni, når vi kan sende en samling gammel akryl og akrylrester til genbrug.

via GIPHY

Sammen producerer vi bæredygtigt
– med omtanke for vores klima

Bæredygtighed - laserskåret genbrugs trae

Photo by Jeremy Bishop

Har du en bæredygtig idé vi kan bruge?

Har du andre idéer til, hvordan vi kan blive mere bæredygtige og passe bedre på vores miljø og klima ved fx at bruge alternative materialer eller ved at genbruge andre typer af udtjente produkter, så skriv gerne din idé til os. Så kigger vi meget gerne på, om ikke det skulle være noget for os – info@stormcut.dk.